ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ

 

Η εταιρία PARVA Ε.Π.Ε.  είναι μία εμπορική / εισαγωγική εταιρία που δύναται να καλύψει με τα προϊόντα της μία σειρά αναγκών όλων των Ελληνικών επιχειρήσεων που αφορούν :

 

-  ΣΤΟΛΕΣ  ΕΡΓΑΣΙΑΣ
-  ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ  ΤΖΑΜΙΩΝ
-  ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ  ΤΑΙΝΙΕΣ

 

Η  ποιότητα των προϊόντων μας σε συνδυασμό με την άμεση εξυπηρέτηση σας αποτελούν για σας και την επιχείρηση σας εγγύηση για το καλλίτερο δυνατό αποτέλεσμα.      Επικοινωνείστε μαζί μας ή επισκεφθείτε μας για να γνωρίσετε από κοντά τη  ποικιλία και την ποιότητα των προϊόντων μας.

 

-  ΣΤΟΛΕΣ :   εισάγονται από τη Πορτογαλία  και την Ιταλία και είναι των εταιριών  VTR  JOBS /  Πορτογαλίας  , SIGGI  GROUP  Spa / Ιταλίας  οι οποίες ειδικεύονται στο επαγγελματικό ρούχο , επιλέγοντας αρίστης ποιότητας υφάσματα κατάλληλα για χώρους εργασίας , αρίστης ραφής και με μεγάλη διάρκεια ζωής. 
Επίσης πλην των τυποποιημένων στολών που μπορείτε να δείτε στους καταλόγους μας , δυνάμεθα να κατασκευάσουμε στολές και κατ’ επιθυμίαν των πελατών μας ,δημιουργώντας έτσι στην αγορά το image του πελάτη μας ,τη δική του εικόνα .

 

- ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΤΖΑΜΙΩΝ  :  εισάγονται από τη Γαλλία και είναι της εταιρίας REFLECTIV  S.A. .  Διατίθεται μεγάλη ποικιλία πολυεστερικών μεμβρανών, όπως αντανακλαστικές , αντιηλιακές , βιτρώ , έγχρωμες , διακοσμητικές , αμμοβολές , ασφαλείας , αλεξίσφαιρες.

Η εταιρία διαθέτει έμπειρο συνεργείο για την απομάκρυνση παλιών μεμβρανών και τοποθέτηση νέων.

 

- ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ  ΤΑΙΝΙΕΣ  : εισάγονται από την Ολλανδία και είναι της εταιρίας NOTRAX  S.A.  Κατάλληλες για όλες τις λείες επιφάνειες , όπως μάρμαρα , πλακάκια , ξύλα , λαμαρίνες κλπ. 

Η εταιρία διαθέτει  έμπειρο συνεργείο για τη τοποθέτηση των αντιολισθητικών ταινιών.

 

ΧΩΡΟΙ  που απευθυνόμαστε

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

ΚΑΦΕ - ΜΠΑΡ

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤΣ

ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ

ΧΩΡΟΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ - SPA

CATERING

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ

ΦΟΥΡΝΟΥΣ

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ

ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ  & ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ

ΣΧΟΛΕΙΑ 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

ΕΤΑΙΡΙΕΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΟΔΗΓΟΥΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ

ΧΩΡΟΥΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ 

ΣΕΦ

ΜΑΓΕΙΡΩΝ

ΚΟΥΖΙΝΑΣ

CATERING

κλπ