ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ

 

Η εταιρία PARVA Ε.Π.Ε. είναι μία εμπορική/εισαγωγική εταιρία, που μπορεί να καλύψει με τα προϊόντα της μία σειρά αναγκών όλων των ελληνικών επιχειρήσεων που αφορούν:

 

-  ΣΤΟΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
-  ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΤΖΑΜΙΩΝ
-  ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

 

Η ποιότητα των προϊόντων μας, σε συνδυασμό με την άμεση εξυπηρέτησή σας, αποτελούν για σας και την επιχείρηση σας εγγύηση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επικοινωνείστε μαζί μας ή επισκεφθείτε μας για να γνωρίσετε από κοντά την ποικιλία και την ποιότητα των προϊόντων μας.

 

-  ΣΤΟΛΕΣ: εισάγονται από την Πορτογαλία και την Ιταλία και είναι των εταιριών VTR JOBS/Πορτογαλίας, SIGGI GROUP Spa/Ιταλίας, οι οποίες ειδικεύονται στο επαγγελματικό ρούχο, επιλέγοντας άριστης ποιότητας υφάσματα, κατάλληλα για χώρους εργασίας, άριστης ραφής και με μεγάλη διάρκεια ζωής. 
Επίσης, πλην των τυποποιημένων στολών που μπορείτε να δείτε στους καταλόγους μας, μπορούμε να κατασκευάσουμε στολές και κατ’ επιθυμίαν των πελατών μας, δημιουργώντας έτσι στην αγορά το image του πελάτη μας.

 

- ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΤΖΑΜΙΩΝ: εισάγονται από τη Γαλλία και είναι της εταιρίας REFLECTIV S.A. Διατίθεται μεγάλη ποικιλία πολυεστερικών μεμβρανών, όπως αντανακλαστικές, αντιηλιακές, βιτρώ, έγχρωμες, διακοσμητικές, αμμοβολές, ασφαλείας, αλεξίσφαιρες.

Η εταιρία διαθέτει έμπειρο συνεργείο για την απομάκρυνση παλιών μεμβρανών και τοποθέτηση νέων.

 

- ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ: εισάγονται από την Ολλανδία και είναι της εταιρίας NOTRAX S.A. Είναι κατάλληλες για όλες τις λείες επιφάνειες, όπως μάρμαρα, πλακάκια, ξύλα, λαμαρίνες κλπ. 

Η εταιρία διαθέτει έμπειρο συνεργείο για την τοποθέτηση των αντιολισθητικών ταινιών.

 

ΧΩΡΟΙ που απευθυνόμαστε

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

ΙΑΤΡΕΙΑ

ΚΑΦΕ - ΜΠΑΡ

SUPER MARKETS

ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ

ΧΩΡΟYΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ - SPA

CATERING

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ

ΦΟΥΡΝΟΙ

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ

ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ  & ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ

ΣΧΟΛΕΙΑ 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

ΕΤΑΙΡΙΕΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΟΔΗΓΟΙ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ

ΧΩΡΟΙ ΕΣΤΙΑΣΗΣ 

ΣΕΦ

ΜΑΓΕΙΡΕΣ

κ.λπ.