Κατηγορίες

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Θα χρειαστείτε τα πιο κάτω εργαλεία :

1ον 1 ψεκαστήρα με νερό και μέσα στο νερό 1 κουταλάκι του γλυκού απορρυπαντικό πιάτων
2ον 1 ξύστρα τζαμιών
3ον 1 υαλοκαθαριστήρα
4ον 1 κοπίδι
5ον ρολό χαρτί κουζίνας


Χρησιμοποιώντας τον ψεκαστήρα , τη ξύστρα τζαμιών και τον υαλοκαθαριστήρα θα ξύσετε , θα πλύνετε και θα σκουπίσετε πολύ καλά το τζάμί.
Σκουπίστε τη κάσα του παραθύρου με το χαρτί κουζίνας.

Χρησιμοποιώντας το κοπίδι, κόψτε ένα κομμάτι μεμβράνης 3-4 εκ. μεγαλύτερο από τη διάσταση του τζαμιού ( και στο ύψος και στο πλάτος ).
Χρησιμοποιείστε 2 κομμάτια σελοτέϊπ σε μία γωνία της μεμβράνης για να απομακρύνετε την επένδυνση της μεμβράνης ( liner ) .

Kαθώς απομακρύνετε την επένδυνση της μεμβράνης – liner – ψεκάστε την επιφάνεια της μεμβράνης με τη κόλλα με πολύ νερό και απορρυπαντικό.\
Επίσης ψεκάστε με το ίδιο υγρό και το τζάμι πολύ καλά.  Να είναι βρεγμένο.

Γυρίστε τη μεμβράνη απ’ την άλλη πλευρά και κολλήστε τη πλευρά της μεμβράνης με τη κόλλα και το νερό στο βρεγμένο  τζάμι.

Ψεκάστε πάλι από πάνω τη μεμβράνη  για να μπορέσετε να δουλέψετε τον υαλοκαθαριστήρα απαλά πάνω σ’αυτήν.  Για καλλίτερα αποτελέσματα , ξεκινείστε την εργασία με τον υαλοκαθαριστήρα από το κέντρο προς τα πάνω , κάτω , δεξιά και αριστερά.

Εν συνεχεία κόψτε τα περισσεύματα  της μεμβράνης με το κοπίδι.  Εάν παρουσιαστούν φυσσαλίδες , θα ψεκάσετε πάλι τη μεμβράνη και θα την περάσετε ακόμη μία ή δύο φορές με τον υαλοκαθαριστήρα.
Σκουπίστε τα νερά στη κάσα με το χαρτί κουζίνας.

ΠΡΟΣΟΧΗ   όταν κόψετε τη μεμβράνη με το κοπίδι, η μεμβράνη δεν θα πρέπει να ακουμπάει επάνω στο λάστιχο ή στο στόκο του παραθύρου.

 

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Χρησιμοποιώντας τη ξύστρα τζαμιών , το μπουκάμι με το σπρέϊ που έχει νερό και απορρυπαντικό πράσινο ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Από τη 1η ημέρα τοποθέτησης και για 15 ημερολογιακές ημέρες, θα πρέπει να αποφύγετε το πλύσιμο των τ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€