Κατηγορίες

ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΤΖΑΜΙΩΝ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΧΟΝΔΡΙΚΗ   -   ΛΙΑΝΙΚΗ  ΠΩΛΗΣΗ

Η εταιρία μας  Β. ΑΚΡΙΤΙΔΟΥ ΜΟΝ/ΠΗ ΕΠΕ "   PARVA " , σε συνεργασία με την εταιρια  REFLECTIV S.A. / Γαλλίας, που αντιπροσωπεύει κατ' αποκλειστικότητα στην Ελλάδα και λόγω των δυσμενών οικονομικών καταστάσεων που περνάει η χώρα μας αυτή τη περίοδο, διαμόρφωσε τις τιμές της Χονδρικής πώλησης , για να βοηθήσει όλους τους  συνεργάτες της δίνοντας τους  τη καλλίτερη δυνατή τιμή , την αρίστη ποιότητα υλικού μαζί με την άμεση  εξυπηρέτηση .

Η  εταιρία  Reflectiv   S.A.  είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ευρώπη παραγωγής και εμπορίας ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ ΤΖΑΜΙΩΝ.  Εδώ και 25 χρόνια σχεδιάζει υψηλής τεχνολογίας αυτοκόλλητες μεμβράνες τζαμιών , οι οποίες  συμβαδίζουν με την νέα αρχιτεκτονική των κτιρίων , τόσο για εξωτερικές τοποθετήσεις όσο και για  εσωτερικές.

Ολες οι μεμβράνες  παράγονται στη Γαλλία. 

Οι μεμβράνες τοποθετούνται σε οποιαδήποτε  υάλινη λεία  επιφάνεια τζαμιών, όπως  παράθυρα,  διαχωριστικα΄γραφείων , υάλινα έπιπλα , πόρτες , πέργολες  κλπ  και σε περίπτωση που θέλει κάποιος να τις απομακρύνει , αυτές βγαίνουν και το τζάμι επανέρχεται στην αρχική του μορφή.

Οι μεμβράνες μας προσφέρουν σε γενικές γραμμές τα εξής :

-   προστασία από τη καταστρεπτική υπεριώδη ακτινοβολία

-   προστασία από τα σπασμένα τζάμια, δηλ προσφέρουν ασφάλεια

-   προστασία από τη ζέστη - μείωση της εσωτερικής θερμοκρασίας του χώρου

-   μείωση της αντηλιάς

-   προσφέρουν ιδιωτικοποίηση

-   προσφέρουν διακόσμηση

-   έχουν  12 χρόνια  εγγύηση για εσωτερική τοποθέτηση

Οι μεμβράνες της εταιρίας REFLECTIV  S.A. , πληρούν τις Ευρωπαϊκές Τεχνικές προδιαγραφές και φέρουν όλες  πιστοποιητικά Ευρωπαϊκών Τεχνολογικών Κέντρων.  Ολες οι πολυεστερικές μεμβράνες , έχουν πιστοποιητικό Μ1, που σημαίνει ότι καίγονται αλλά δεν προωθούν την ανάφλεξη και τα αέρια που βγαίνουν δεν είναι τοξικά.

Χώροι που έχουν τοποθετηθεί είναι  Δημόσια  &  Ιδιωτικά  σχολεία,  Δημόσια κτίρια γενικά , τραίνα , παιδικοί σταθμοί, Τράπεζες , οικίες , φαρμακεία , ξενοδοχεία και γενικά σε κάθε είδους επαγγελματικό ή ιδιωτικό χώρο.

To κόστος των μεταφορικών από την εταιρία μας προς τον πελάτη , επιβαρύνει τον πελάτη. 

H εταιρία μας , επειδή είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του Γαλλικού οίκου , REFLECTIV   S.A.  ,  έχει λιανική , χονδρική καθώς και υπερχονδρική πώληση. 

Eπίσης η εταιρία μας διαθέτει έμπειρο συνεργείο για τη τοποθέτηση και απομάκρυνση μεμβράνης.