Κατηγορίες

ΣΤΟΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η εταιρία μας ,  "  PARVA  Ε.Π.Ε.  " αντιπροσωπεύει και εμπορεύεται στην Ελληνική αγορά στολές επαγγελματικές / εργασίας  των εξειδικευμένων στον τομέα αυτόν εταιρειών , όπως

-       SIGGI  GROUP   Srl   /   ITALY                                                                               

-       VTR  -  JOBS   LDA    /  PORTUGAL

-       GIBLOR'S  / ITALY

Διατίθεται πολύ μεγάλη ποικιλία στολών  για  νοσοκομεία, κλινικές , γιατρούς ,αισθητικούς , κομμωτές κρεοπώλες , σερβιτόρους , καμαριέρες ,spa, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία, αναψυκτήρια, bars και γενικά για όλα τα επαγγέλματα. 

Οι στολές είναι αρίστης ποιότητος , κατασκευασμένες από επιλεγμένα για επαγγελματιή χρήση υφάσματα , ούτως ώστε να πλένονται και να καθαρίζοναι εύκολα, να στεγνώνουν γρήγορα , να είναι ανεκτά στο δέρμα χωρίς αλεργίες , να σιδερώνονται εύκολα κλπ.

Επιπλέον , πέραν των στολών που διατίθενται σε ορισμένα σχέδια , χρώματα και μεγέθη , υπάρχει η δυνατότητα απο τη Πορτογαλική εταιρία , να κατασκευάσουμε στολές σε χρώματα , σχέδια  και υφάσματα  κατ' επιθυμίαν των πελατών , δημιουργώντας με αυτό το τρόπο τη δική τους  ξεχωριστή εικόνα στην  αγορά , με λίγα λόγια το δικο του image.

 Η  εταιρία μας έχει κατάστημα λιανικής  και χονδρικής πώλησης , Περικλέους  21 &  Σοφοκλέους στη Καλλιθέα , από τις 08.00 έως τις 16.00 και από Δευτέρα έως και Παρασκευή , όπου μπορείτε να αγοράσετε  κάποια είδη ενώ τα υπόλοιπα είναι παραγγελία εξωτερικού , με χρόνο παράδοσης περίπου τις 20 ημέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας σας.

Επίσης ό ως άνω αναφερόμενος χώρος λειτουργεί και ως χώρος έκθεσης , όπου μπορείτε να δείτε πολλά από τα προϊόντα μας.

Το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τον παραλάπτη.

Ειδικότερα , για παραγγελίες  εξωτερικού κάτω των 350,00 ευρώ , επιβαρύνεσθε με το επιπλεόν ποσόν των  30,00 ευρώ συνολικά, που αφορά μέρος του κόστους των μεταφορικών από το εξωτερικό στην Ελλάδα.