Κατηγορίες

ΣΤΟΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η εταιρία μας ,  "  PARVA  Ε.Π.Ε.  " αντιπροσωπεύει και εμπορεύεται στην Ελληνική αγορά στολές επαγγελματικές / εργασίας  των εξειδικευμένων στον τομέα αυτόν εταιρειών , όπως

-       SIGGI  GROUP   Srl   /   ITALY                                                                               

-       VTR  -  JOBS   LDA    /  PORTUGAL

-       GIBLOR'S  / ITALY

Διατίθεται πολύ μεγάλη ποικιλία στολών  για  νοσοκομεία, κλινικές , γιατρούς ,αισθητικούς , κομμωτές κρεοπώλες , σερβιτόρους , καμαριέρες ,spa, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία, αναψυκτήρια, bars και γενικά για όλα τα επαγγέλματα. 

Οι στολές είναι αρίστης ποιότητος , κατασκευασμένες από επιλεγμένα για επαγγελματιή χρήση υφάσματα , ούτως ώστε να πλένονται και να καθαρίζοναι εύκολα, να στεγνώνουν γρήγορα , να είναι ανεκτά στο δέρμα χωρίς αλεργίες , να σιδερώνονται εύκολα κλπ.

Επιπλέον , πέραν των στολών που διατίθενται σε ορισμένα σχέδια , χρώματα και μεγέθη , υπάρχει η δυνατότητα απο τη Πορτογαλική εταιρία , να κατασκευάσουμε στολές σε χρώματα , σχέδια  και υφάσματα  κατ' επιθυμίαν των πελατών , δημιουργώντας με αυτό το τρόπο τη δική τους  ξεχωριστή εικόνα στην  αγορά , με λίγα λόγια το δικο του image.

 Η  εταιρία μας έχει κατάστημα λιανικής  και χονδρικής πώλησης , Περικλέους  21 &  Σοφοκλέους στη Καλλιθέα , από τις 08.00 έως τις 16.00 και από Δευτέρα έως και Παρασκευή , όπου μπορείτε να αγοράσετε  κάποια είδη ενώ τα υπόλοιπα είναι παραγγελία εξωτερικού , με χρόνο παράδοσης περίπου τις 20 ημέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας σας.

Επίσης ό ως άνω αναφερόμενος χώρος λειτουργεί και ως χώρος έκθεσης , όπου μπορείτε να δείτε πολλά από τα προϊόντα μας.

Κόστος  μεταφορικών :   

Για παραγγελίες του εξωτερικού και εφ' όσον η παραγγελία σας είναι  κάτω των 350,00 ευρώ , επιβαρύνεσθε με το επιπλεόν ποσόν των  30,00 ευρώ συνολικά, που αφορά μέρος του κόστους των μεταφορικών από το εξωτερικό στην Ελλάδα. 

Το κόστος των μεταφορικών απο την εταιρία μας προς τον πελάτη, επιβαρύνει τον πελάτη.